Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Shanghai Dragons Overwatch League -lag 2023 har bekanta ansikten på konstiga platser

Fleta som tank? Diem på support? Allt är upp och ner.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Shanghai Dragons Overwatch League laget hade inte det 2022 man hoppats på. 2021 års mästare misslyckades med att vara det bästa laget i East divisionen, och även om det var en stark utmanare, levde de inte riktigt upp till den spelkaliber som det erbjöd 2021. Så in i 2023 var det helt klart att det skulle bli en del förändringar, men det som nu har aviserats är minst sagt överraskande.

Eftersom Dragons har avslöjat att dess 2023-team kommer att se några bekanta ansikten återvända, men de kommer inte att spela i de roller de är mest kända för. När det gäller vad vi menar med detta, kolla in 2023 Dragons -teamet nedan.


  • Tank: Kim "Fleta" Byung-sun

  • Damage: Lee "Viper" Jung-woong

  • Damage: Jeong "Heesu" Hee-su

  • Support: Kang "Gangnamjin" Nam-jin

  • Support: Bae "diem" Min-seong

Japp, Fleta på Tank och den nu oupptäckta Diem på Support, mycket ovanligt faktiskt. Med bara fem medlemmar för närvarande finns det alla chanser att vi ser fler rostermeddelanden för Dragons under de kommande veckorna.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content