Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Shanghai Dragons släpper sina återstående spelare och personal

Kan detta vara ett tecken på vad som komma skall efter att Blizzard och NetEases kinesiska affär avslutats.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Overwatch League är i lite förändring just nu, eftersom på grund av att Blizzard och NetEase långvariga avtal går mot sitt slut, vilket innebär att de flesta av de kaliforniska utvecklartitlarna inte kommer att säljas och drivas i landet, har frågan om vad som kommer att hända med de kinesiska OWL lagen ställts.

Om OWL inte sänds i landet på grund av att Overwatch 2 inte kan spelas där, måste säkert de kinesiska lagen flytta och eventuellt till och med byta namn, förutsatt att ett nytt avtal inte hamras ut.

Och det här verkar som om riktningen saker och ting kan gå, eftersom Shanghai Dragons nu har släppt hela sitt återstående lag (både spelare och tränare), vilket betyder Kim "IZaYaKI" Min-chul, Lee "LIP" Jae-won, assisterande tränare Son "Kong" Jun-young och huvudtränare Moon "Moon" Byung-chul är alla utanför laget.

Det bör sägas att Lip redan har ett nytt hem, eftersom han har överförts till Atlanta Reign, vilket innebär att minst en av dessa en gång mästerskapsvinnande lista kommer tillbaka för säsongen 2023.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content