Funktionen Shareplay kan vara riktigt bra och tillföra något, men den möjliggör också den digitala spelvärldens motsvarighet till att komma hem till någon och trasha hela stället. Därför fungerar denna nyhet som en påminnelse om att använda detta med största möjliga försiktighet.
Det är en ung gamer som den hårda vägen fått lära sig att online-communitys inte alltid är att lita på. Han gav en annan möjlighet att Shareplay-spela (där man helt enkelt tar över en annans spelares profil) Destiny för att sistnämnda skulle visa en glitch om hur man kunde levla upp snabbare. Men något sådant blev det inte tal om, utan personen gick direkt ut i menyn och tog bort hans två högst levlade figurer och ett sällsynt vapen.
Detta skedde via en livestream så resultatet finns sparat när KirmitTHEfrog utför sabotaget. Alla som spelat Destiny vet såklart hur många timmar som gått åt att bygga upp detta. Du kan kolla in eländet på Youtube där en mycket ledsen spelare för sent inser vad som just hänt.