Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Shovel Knight

Shovel Knight bekräftat till Nintendo Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Yacht Club Games har sedan lanseringen av sitt Shovel Knight jobbat stenhårt på att konstant bygga ut spelet, och än tycks de inte vara klara. De meddelar nämligen att spelet kommer höjas i pris och hädanefter heta Shovel Knight: Treasure Trove. Orsaken är att de vill separera de olika kampanjerna till spelet som kommer att lanseras som egna utgåvor (som inte kräver grundspelet) för den som bara vill ha någon enstaka - medan denna version alltså har allt samt även kommande framtida gratis DLC.

Som om inte det vore nog passar de även på att meddela att Shovel Knight: Treasure Trove kommer släppas till Nintendo Switch, och därmed är det alltså ett av relativt få bekräftade spel till formatet. Nintendo har dock en Switch-visning under morgondagen där vi lär få veta betydligt mer om vad som är på gång.

Shovel Knight

Kolla in utvecklarnas FAQ om du vill veta mer om detta på denna länk.

Shovel Knight

Relaterade texterLoading next content