Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Project Astrid

Shroud gör ett AAA-överlevnadsspel i öppen värld

Titeln utvecklas av Splash Damage, och ser också Sacriel med i skapandeprocessen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Spelutvecklaren Splash Damage har meddelat att de samarbetar med Mike "Shroud" Grzesiek och Chris "Sacriel" Ball för att skapa ett överlevnadsspel i öppen värld.

HQ

Känd som Project Astrid för närvarande får vi veta att spelet är det "djärva steget framåt" för utvecklaren, och att den här titeln ger dem "möjlighet att bygga en ny, original värld, som Brink och Dirty Bomb. Men nu har vi friheten att göra det i en mycket mer ambitiös skala.""Det här projektet betyder allt för mig. Chris och jag har förfinat en vision för vad som är nästa i överlevnadsgenren och med Splash Damage bestämmer vi oss för att bygga den. Vi vill bygga det bästa överlevnadsspelet någonsin, och med Sacriels hjärna och Splash Damage's team vet jag att vi kan göra det, säger Shroud.

Splash Damage har delat att Project Astrid fortfarande är i förproduktion och att vi kan förvänta oss ytterligare information och avslöjanden inom en snar framtid. Utvecklaren har också bekräftat att det fortfarande arbetar hårt med utveckling av Transformers: Reactivate också.

Project Astrid

Relaterade texterLoading next content