Svenska
Gamereactor
nyheter
Sifu

Sifu bekräftat till Steam och Xbox

Dessutom är det efterlängtade Arenas-läget på väg och lanseras någon gång i mars, och vi har en ny trailer att bjuda på...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hela åtta månader har gått sedan Sloclap berättade att fantastiska Sifu skulle få massor av extra gratis innehåll så småningom. Sedan dess har vi fått modifikationer, en Replay Editor och annat, men tyvärr har vissa planer justerats så att en av de mest efterlängtade funktionerna kommit att bli försenad. Lyckligtvis har vi åtminstone fått några glimtar av sistnämnda idag, och faktiskt mer än så.

Utvecklarna har gett oss en trailer som visar lite av det efterlängtade Arenas-läget som vi nu vet kommer någon gång i mars. Här får vi se att detta spelläge inte bara tar oss till avgränsade områden vi känner till från storyn, utan även också några helt nya. Genom att göra bra ifrån oss i dessa, kommer vi belönas med mycket fler modifieringar och outfits som även kan användas i storyläget.

Ungefär samtidigt som Arenas kommer Sifu också lanseras till Steam, Xbox One och Xbox Series S/X så ännu fler får möjlighet att avnjuta denna underhållande indietitel.

HQ
Sifu

Relaterade texterLoading next content