Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Sifu

Sifu flyttas fram från Horizon Forbidden West och Elden Ring

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Elder Scrolls V: Skyrim är ett fantastiskt spel, men en av de sakerna som många minns från spelet är att det lanserades den 11 november 2011. Det gav det spektakulära premiärdatumet 11/11/11. Därför är det inte konstigt att många vill släppa sina spel den 22 februari nästa år, däribland Sloclap och deras Sifu. Men februari är så fullpackad att spelet då hade hamnat mellan Horizon Forbidden West och Elden Ring och nu väljer studion att agera.

Sloclap har därför släppt en kort trailer som förutom att visa ännu mer gameplay avslöjar att Sifu flyttats fram till den 8 februari (inte ofta vi hör om spel som kommer tidigare!). Det datumet kanske inte ser lika fränt ut som 22/2/22, men förhoppningsvis gör det att spelet får en bättre chans att sticka ut ur mängden.

Utvecklarna har också släppt två videor som visar hur det dynamiska stridssystemet fungerar och visar hur åldringsprocessen gör dig bättre. Se alla tre nedan.

HQ
HQ
HQ
Sifu

Relaterade texter

0
Sifu firar en miljon spelare med skrytvideo

Sifu firar en miljon spelare med skrytvideo

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Eftersom indiespelet Sifu släpptes under larvigt välfyllda februari, kunde man misstänka att det inte skulle sälja så bra som det förtjänar, men lyckligtvis verkar så...Loading next content