Svenska
Gamereactor
nyheter
Tekken: Dark Resurrection

Sista chansen i Tekken

Snart dags för final

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Idag går den sista deltävlingen i årets Tekken-mästerskap av stapeln på Game, Drottninggatan 25 i Stockholm. För er som är intresserade av att tävla eller träffa redaktionens David Fukamachi Regnfors eller undertecknad gäller det att vara där från klockan 12 fram till klockan 14.30, därefter kommer dagens "slutspel" att hållas och nya tävlande kan inte ansluta.

Vi ber också att få informera om att finalen kommer att hållas den 10:e december (inte den 16:e november som tidigare angivits) och vinnarna i respektive kvaltävling kommer att informeras om finalarrangemanget i nästa vecka. I finalen står dels en PSP på spel för vinnaren i den svenska tävlingen, men efter det kommer han möta vinnaren i den danska tävlingen och vinnaren av dessa båda kommer att få en Playstation 3 med tre spel och två Blu Ray-filmer lagom till konsolens premiär i mars.

Väl mött!

Tekken: Dark Resurrection

Relaterade texter

Tekken: Dark ResurrectionScore

Tekken: Dark Resurrection

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Jin slår Kazuya som dänger Heihachi som skickar på en rundspark i pannan på farfar Jinpachi. Namcos hårdhudade familjefejder tar klivet till den bärbara världen och Petter är imponeradLoading next content