Svenska
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim-hästarna kan skvallra på dig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När du vandrar runt i Skyrims skogar utan att någon ser vad du håller på med, är det lätt att tro att det inte finns någon som kan se dig begå brott. Vare sig det handlar om att döda en slumpmässig datorkontrollerad karaktär eller att stjäla en rejäl ost - finns det ofta en hemlig agent som ser efter alla brott.

Enligt den inofficiella Elder Scrolls Wiki är det nämligen inte bara humanoida ögon du måste se upp för när du begår ett brott, eftersom djur - inklusive din egen häst - kan upptäcka dig och rapportera dig till vakterna, vilket ökar graden på din efterlysning.

Detta innebär att du måste döda omgivande djur såväl som människor om du vill slippa risken att någon golar. Det är en ganska mörk insikt, och möjligen även en fånig sådan. Tjallande ponnys som berättar för vakter att du dräpt någon djupt inne i Skyrims skogslandskap låter ändå en aning tramsigt.

Var du medveten om denna Skyrim-hemlighet?

The Elder Scrolls V: Skyrim
Är det du, Conny?

Relaterade texter

4
Skyrim-hästarna kan skvallra på dig

Skyrim-hästarna kan skvallra på dig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

När du vandrar runt i Skyrims skogar utan att någon ser vad du håller på med, är det lätt att tro att det inte finns någon som kan se dig begå brott. Vare sig det handlar...



Loading next content