Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros Ultimate

Smash Bros-skaparen Masahiro Sakurai är "semipensionerad"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med lanseringen av sista DLC-paketet av Super Smash Bros Ultimate i ryggen verkar det som om chefen för den hyllade serien kan tänka sig att gå i pension, eftersom Masahiro Sakurai redan har sagt att han är "semipensionerad".

I en intervju nyligen, som översattes av PushDustIn, säger Sakurai att han efter att ha tillbringat nio år i aktiv utveckling insett att om han "bara fortsätter att göra spel på heltid kommer hans liv att vara över innan han inser det".

Sakurai vill alltså dra ner på tempot, men han slutar inte helt och hållet med sitt arbete eftersom han verkar mycket nöjd med det mottagande hans Yotube-kanal fått hittills. Vid 52 års ålder lär Sakurai fortfarande ha massor att ge, så vi håller tummarna för att han nöjer sig med att vara halvpensionerad och inte lämna branschen helt och hållet.

Super Smash Bros Ultimate

Relaterade texter

Super Smash Bros UltimateScore

Super Smash Bros Ultimate

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nintendo utlovar självsäkert att bjuda på den ultimata Smash Bros-upplevelsen. Vi har tagit reda på om de har täckning för sina löften...Loading next content