Svenska
Gamereactor
nyheter
Just Cause 3

Smaskigt Just Cause 3-gameplay från Xbox One

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu när julhetsen lagt sig har vi återvänt till våra favoriter från 2015, varav flera dessutom hunnit patchas ordentligt och nu är i betydligt trevligare skick än när de släpptes. Ett sådant exempel är Just Cause 3, där vi nu lirat den uppdaterade Xbox One-versionen för att ge er som ännu inte hunnit testa en uppfattning om hur underhållande denna sandlådefest faktiskt är idag.

Det som vankas i klipp ett är sedvanligt tokröj och härliga experiment runt Lavanda- och Feno-provinserna sedan Rico Rodríguez fått höra talas om en excentrisk forskare, varpå han stjäl en helikopter medelst fallskärm, spränger en fiendebas på några sekunder och befriar staden Albeto Pero. Därefter vankas en Side Street Sprint och såklart lite oefterhärmliga strider. Sedan = död!

HQ

I klipp två hackar Rico en störig SAM, sänker Guardia Feno II, flyger med sin wingsuit, stänger av ett antal övervakningsenheter och befriar staden Babica efter en strid med pansarvagnar. Därefter slappas det med ilsnabba båten Regata Petra i ett race till havs för att låsa upp nya prylar. Sedan = död! Igen!

HQ
Just Cause 3

Relaterade texter

Just Cause 3Score

Just Cause 3

RECENSION. Skrivet av Jerry Fogselius

Rico Rodriguez lämnar Panau bakom sig och flyttar hem till medelhavsinspirerade Medici. Jerry har njutit av årets fetaste actionäventyr

6
Avalanche Studios uppköpta av Nordisk Film

Avalanche Studios uppköpta av Nordisk Film

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Avalanche Studios, studion som gav oss Just Cause-spelen, låter meddela att de nu blivit uppköpta av Nordisk Film som nu äger hela företaget. Games Industry rapporterar...



Loading next content