Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield V

Snart kan du snickra egna pansarvagnar i Battlefield V

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det här med att kunna personifiera saker, är en viktig del av Battlefield V. Det har däremot inte infattat fordon, och detta är något communityt flitigt efterfrågat. Nu är detta äntligen på väg, åtminstone vad det gäller pansarvagnar, och läggs till i och med6.2-uppdateringen.

Dice erbjuder då 37 delar fördelade på tre kategorier (lack, chassi och kanondesign) för att du ska kunna snickra ihop ditt drömpansar. Uppdateringen släpps i övermorgon och alla som loggar in innan den 24 mars kommer belönas med en Epic-design till sin Sherman-kärra.

Kolla in några exempel på hur det kan se ut här nedan. Hur viktigt tycker du det är att man kan designa egna pansarvagnar i krigsspel?

Battlefield V
Battlefield V
Battlefield V

Relaterade texter

Battlefield VScore

Battlefield V

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Dice femma ämnar att återigen låta oss ta del av andra världskrigets utspridda slagfält, kan Battlefield V stå pall mot rådande klimat i genren? Kim Orremark har satt betyg...

2
Dice LA jobbar på mer Battlefield

Dice LA jobbar på mer Battlefield

NYHET. Skrivet av Johan Vahlström

För lite mer än ett år sedan berättade EA att Dice LA skulle få sin egen identitet och skapa spel utanför Dices inflytande. Men nu avslöjas det att de faktiskt jobbar på...Loading next content