Svenska
Gamereactor
nyheter

Snart kan gamers i Spanien beställa burgare via Playstation 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att beställa käk i vårt allt mer digitala värld är rena rama barnleken nuförtiden. Har du tillgång till en någorlunda stabil internetlina kan du beställa i princip vad som helst, från var som helst... med vad som helst.

Pizza Hut erbjuder exempelvis pizzabeställning via specialdesignade sneakers (japp, kolla upp det) medan den molnbaserade kommunikationstjänsten Slack har en alldeles egen AI-bot som kan beställa mat från Taco Bell (passa på att kolla upp det med). Nu verkar det som att Burger King vill vara med och leka i samma sfär genom att ingå i ett samarbete med Playstation där gamers kan beställa mat direkt från sin, japp, Playstation 4.

Det är många frågor som dyker upp nu så vi hoppar direkt över den uppenbara frågan "varför?" och hoppar direkt till "hur?". Tanken är att att det ska skapas en tjänst som heter "Burger Clan" som vem som helst som bor i Spanien kan ansluta sig till. Den här tjänsten blir indirekt en abstrakt restaurang som hela tiden lyssnar på beställningar. När du sen börjar spela något så kan någon av Burger Kings anställda hoppa in i spelet tillsammans med dig. Medan ni spelar kan du när som helst beställa något från Burger King och få det levererat direkt till din dörr.

Nu kanske du undrar: "Men tänk om Burger Kings anställda är urusla på spelet?". Ta det lugnt. Burger King har inte anställt ett gäng Jonas Mäki-kloner utan snarare en rad väletablerade e-sportproffs, däribland FIFA- proffset Alfonso Ramos Cuevas.

Om du vill se ett litet klipp på hur det hela kommer att fungera då kan du klicka här!

Snart kan gamers i Spanien beställa burgare via Playstation 4


Loading next content