Svenska
Gamereactor
nyheter
Sniper Elite 5

Sniper Elite 5 släpps till Xbox Game Pass på releasedagen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Xbox Game Pass fortsätter att skapa mervärde för sina prenumeranter. Ett lass med nya titlar är nämligen på väg mot tjänsten i fråga, och även om det i vanlig ordning rör sig om en del mindre spel så får vi även två relativa storspel att lägga labbarna på innan maj når sitt slut. Redan idag är nämligen som exempel Jurassic World Evolution 2 spelbart för alla med en giltig prenumeration och den 26 maj kommer dessutom Sniper Elite 5 finnas tillgängligt samtidigt som äventyret har release.

Gällande de mindre spelen så är Her Story, Skate, Umurangi Generation Special Edition, Little Witch in the Woods, Farming Simulator 22 och Vampire Survivors inbakade i biblioteket redan nu, men notera att den sistnämna endast är tillgänglig via PC.

Den 24 maj släpps sedan Floppy Knights till alla prenumeranter oavsett format, och samma dag kan man dessutom avnjuta Hardspace: Shipbreaker om man har tillgång till en PC. Slutligen så kommer Cricket 22 att ansluta till PC-tjänsten den 26 maj och samma dag kommer även Pac-Man Museum+ göras tillgängligt för alla.

Innan den 31 maj kommer förövrigt följande titlar försvinna från Game Pass:

EA Sports NHL 20
Farming Simulator 19
Knockout City
Resident Evil 7
Spellforce 3: Soul Harvest
Superhot Mind Control Delete
Yes Your Grace.

Sniper Elite 5

Relaterade texter

5
Sniper Elite 5Score

Sniper Elite 5

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har hängt med Karl Fairborne för att vinna andra världskriget, med ett par kikare, gevär och rent övervåld...

3
Sniper Elite 5 har premiär i maj

Sniper Elite 5 har premiär i maj

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Att vara krypskytt i spel kan vara rysligt fränt om det görs på rätt sätt, så vi blev ganska upphetsade när Rebellion gav oss de första detaljerna om Sniper Elite 5 i...Loading next content