Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Sniper Elite 5

Sniper Elite 5, Sniper Elite V2-remaster med mera utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tack vare australiensisk censur och Microsoft visste vi redan att en remaster av Sniper Elite V2 var på väg, men det var långt från det enda Rebellion hade att utannonsera under gårdagskvällen. Men om vi ändå börjar där, så ska Sniper Elite V2 Remastered släppas till PC, Playstation 4, Switch och Xbox One senare i år. Denna utgåva kommer erbjuda 4K-grafik, HDR-stöd och ett allmänt grafiskt lyft till samtliga format utom Switch. Dessutom vankas en ny spelbar figur, 16 spelare i multiplayer, Photo Mode och extra innehåll i samtliga versioner.

Men varför stanna där? Switch-ägare kan dessutom se fram emot Sniper Elite 3 Ultimate Edition senare i år. Motiveringen till suffixet "Ultimate" är att denna utgåva innehåller allt extra DLC som släppts till spelet samt stöd för rörelsekänsligt spelande med Joy-Cons.

Maffigt, men Rebellion hade mer att avslöja. Just nu jobbar nämligen Just Add Water på ett virtual reality-spel i serien. De nämner inte vilket eller vilka virtual reality-headset, men vi håller såklart tummarna för Oculus Rift, HTC Vive och Playstation VR. Mer information utlovas inom de närmsta månaderna.

Och så var det då det mest intressanta - Sniper Elite 5. Men att det är på väg var också allt vi fick veta. Ingen mer information kommer förrän nästa år, och därmed kan man misstänka att det helt enkelt är ett spel avsett för PC, Playstation 5 och Xbox Two - eller vad säger ni?

HQ
HQ
HQ
Sniper Elite 5

Relaterade texter

5
Sniper Elite 5Score

Sniper Elite 5

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har hängt med Karl Fairborne för att vinna andra världskriget, med ett par kikare, gevär och rent övervåld...

3
Sniper Elite 5 har premiär i maj

Sniper Elite 5 har premiär i maj

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Att vara krypskytt i spel kan vara rysligt fränt om det görs på rätt sätt, så vi blev ganska upphetsade när Rebellion gav oss de första detaljerna om Sniper Elite 5 i...Loading next content