Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros Ultimate

Sonic-regissören vill gärna göra en Smash Bros-film

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Både DC och Marvel har visat att filmer som sammanför välkända franchises och universum kan bli jätteframgångar, och eftersom planen fortfarande är att leverera en Mario-film i år, har det talats om att Nintendo vill prova något liknande med sina många maskotar. Det finns iallafall en begåvad regissör som tar gärna på sig jobbet isåfall, även om han tror att chanserna att det händer är minimala.

I en intervju hos ComicBook.com säger Jeff Fowler, regissören av Sonic the Hedgehog och färska Sonic the Hedgehog 2, att han gärna gör en Super Smash Bros-film där Mario, Sonic och ett gäng andra kända och mindre kända karaktärer möts och slåss mot varandra. Det enda problemet är naturligtvis att han också anser att det skulle vara en mardröm att lyckas få ihop något sådant, med tanke på hur många företag som måste kunna samarbeta och få som de vill.

Nu ska det ju ändå sägas att Nintendo uppenbarligen hanterat samtalen med advokater, jurister och liknande ganska bra i Smash Bros-spelen, men det lär såklart vara lite annat när det gäller en film. Men om miljontals fans uttrycker en önskan om detta, skulle vi absolut inte säga att det är omöjligt att det blir av.

Vad tycker du om tanken på en potentiell Super Smash Bros-film?

Super Smash Bros Ultimate

Relaterade texter

Super Smash Bros UltimateScore

Super Smash Bros Ultimate

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nintendo utlovar självsäkert att bjuda på den ultimata Smash Bros-upplevelsen. Vi har tagit reda på om de har täckning för sina löften...Loading next content