Svenska
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

Soniqs är PUBG Global Series 2-mästare

Laget bevisade sin dominans och är på väg hem med 600 000 dollar i prispengar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter tio dagars tävling har PUBG Global Series 2023 Phase 2-turneringen avslutats. Turneringen, som hölls i Riyadh, Saudiarabien, som en del av Gamers8-festivalen, har sett de bästa PUBG: Battlegrounds-lagen från hela världen närvara och tävla om en del av en prispott på 2 miljoner dollar.

Nu när turneringen har avslutats vet vi vem som har utsetts till vinnare för evenemanget, med det går till Soniqs. Efter att ha bevisat sin dominans och säkrat förstaplatsen kommer Soniqs att åka hem med 600 000 dollar i prispengar.

När det gäller de utmärkelser som har delats ut för evenemanget har Soniqs "TGLTN" utsetts till finalens MVP och fått titeln för flest dödar i finalen. Cerberus Esports' "Himass" har utsetts till vinnare fäste MVP och titeln för flest dödar i denna del av turneringen. I nedre fästet får Twisted Minds' "Perfect1ks" MVP och flest dödar, och i gruppspelet får TYLOOs "Shen" MVP, medan Himass får flest dödar igen.

Nu när denna turnering är i böckerna är alla ögon riktade mot Global Championship, som kommer att äga rum i Thailand i år.

PUBG: Battlegrounds

Relaterade texterLoading next content