Svenska
Gamereactor
nyheter
Resistance: Fall of Man

Sony registrerar namnet på en ny Resistance-titel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sony Europa har ansökt om att registrera varumärket Resistance idag. Registreringen gäller för TV-spel, leksaker, spel och elektroniska speltjänster på nätet. Första gången serien registrerades var Resistance: Fall of Man i oktober 2007. Det är oklart vad Resistance ska användas till, men det har tidigare spekulerats om en remake, alternativt en reboot av hela serien.

Även om vi på Gamereactor gillar de senaste ordinarie delarna i Resistance-serien, så har spelen aldrig varit några storsäljare. Resistance 3 nådde till exempel bara 1,5 miljoner (trots att det var ett bra spel), vilket inte räckte på långa vägar för att täcka kostnaderna. Insomniac försökte hela tiden förändra formen för att hitta en kommersiellt framgångsrik variant, vilket lett till en något splittrad serie där ingen del är den andra lik. För ett år sedan stängdes servrarna vilket gör att spelen inte längre går att spela online.

Det sista vi såg av Resistance var det ytterst mediokra Burning Skies till PS Vita, och Insomniac själva sade sig för några år sedan vara klara med serien utan planer för framtiden.

Resistance: Fall of Man

Relaterade texter

Nytt livstecken från Resistance-serien

Nytt livstecken från Resistance-serien

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

När Playstation 3 släpptes, lanserade Insomniac Games Resistance: Fall of Man. Det var tyvärr ingen höjdare, men till del två och tre hittade utvecklarna formen och...

En viss nonchalans

En viss nonchalans

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Förstapersonsaction-genren fylls av spel gjorda av utvecklare som underskattar hela spelformenLoading next content