Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Spacestation Gaming har äntligen meddelat sin moderniserade Rainbow Six: Siege lista

Laget kommer att försöka återgå till vinnande sätt med denna uppdaterade uppställning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan Spacestation Gaming har funnits som ett topplag i Rainbow Six: Siege -utrymmet under de senaste åren, har det inte varit laget att slå som det var 2020. Så nu när 2023 Six Invitational ligger bakom oss (med SSG som inte lyckades ta sig till kvartsfinal) har laget meddelat en uppfräschad uppställning för resten av året och inför 2024 års Six Invitational.

Som avslöjats över Twitter har SSG förstärkt sitt team med tre nya medlemmar, en analytiker och en tränare, allt eftersom det ser ut att återvända till sin position som ett riktigt topplag i Siege konkurrensvärlden.

Tillskotten till laget är; Bryan "Merc" Wrzek, Roman "Forrest" Breaux och Jack "J9O" Burkard på den aktiva listan, med Adam "Mango" Pazner som analytiker och Seth "Callout" Mik som ny tränare.

Du kan kolla in den nya SSG-uppställningen i den nordamerikanska ligans första etapp som just nu pågår.

Rainbow Six: Siege

Relaterade texter



Loading next content