LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   Gamereactor
   hårdvarurecensioner

   Speed Link NDS Lite Carry Case

   Kör man hårt med sina bärbara spel tar de lätt stryk. Skolväskor och businessportföljer kan tära hårt på en oskyddad spelenhet. David tittar närmare på en skyddad verkstad i Speed Links väska för Nintendo DS Lite.

   Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

   * Obligatoriskt att fylla i

   Min vita Nintendo DS är, efter min MacBook, den snyggaste hemelektroniska atteralj jag äger. Att hålla den snövit och orepad är därför av största vikt för en bärbart-junkie som mig.

   HQ

   Speed Links bärväska är en av lösningarna på problemet att hålla sin DS Lite i nyskick längre. Den finns i samma färger som DS:en; vit, svart och rosa. Väskan är av halvhård typ och klarar fysisk påverkan riktigt bra. Ytterskalet är tillverkat i ett galonaktigt material, som trots att ha följt med i min hårda vardag, är helt oskadat. Storleken på själva väskan är även den lagom, tillräckligt stor för att få plats med lite extragodis men inte så stor att den blir onödigt otymplig. Den vita väskan har en liten tendens att bli solkig efter en längre tids användning, men då har jag verkligen kört hårt med den och det är kanske att förvänta då testexemplaret är just vitt.

   På insidan är väskan fodrad med ett ljusgrått tyg och enheten ligger skönt utan någon risk för elaka repor. En riktigt bra sak är den lilla nätfickan på insidan av locket. Där kan man lätt förvara ett gäng spelkassetter eller in ear-hörlurar, något som är kanon för spelgalningen på språng.

   Speed Links väska för Nintendo DS är en snygg produkt som passar designen på Nintendos DS Lite perfekt. Priset är inte heller blodigt och jag kan därför rekommendera den till alla som funderar på att ge sin DS en lite mer ombonad tillvaro, skyddad från världens alla faror. Tillsammans med min utdragbara DS-pekpenna är det här det tillbehör som jag använt mest till mina portabla enheter.

   Speed Link NDS Lite Carry Case
   Detta är en annons:
   07 Gamereactor Sverige
   7 / 10
   +
   Bra storlek, ficka för spel
   -
   Smutsas lätt
   overall score
   Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

   Relaterade texter   Loading next content