Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Speedbuilding med NVIDIA RTX 4060

Hur snabbt kan en nybörjare egentligen bygga en nybörjardator? Det har vi nu tagit reda på åt dig i en ny video...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Vi samarbetade med NVIDIA och Komplett för att ta reda på exakt hur enkelt och snabbt det är att bygga en ny dator från grunden. Vi tog två slumpmässigt utvalda Gamereactor-anställda och placerade dem framför en kamera för att ta reda på vem som är snabbast att bygga en nybörjardator.

HQ

Vi satte också ihop en solid instegsdator som inte kommer att tömma din portmonnä, och som fortfarande har gott om alternativ när det gäller uppgradering i framtiden. Du kan bygga en identisk dator eller använda den som en plattform för att göra ditt eget datorbygge med hjälp av specifikationslistan nedan.

Vi har valt komponenter som är prisvärda, men som fortfarande har utrymme för förbättringar, och därför har vi valt en CPU med en medföljande kylare och ett chassi som har förinstallerade fläktar, medan moderkortet enkelt låter dig uppgradera lagring, minne och CPU i framtiden, komplett med införandet av en NVIDIA RTX 4060 som ger dig tillgång till den senaste DLSS 3.5-uppskalningen och Ray Tracing-teknik.

Fractal Define C case

Corsair RM750X power supply

Asus TUF Gaming B760 Plus Wifi motherboard

Intel i5 13500 CPU with cooler included

Samsung Evo 870 hard drive

Kingston Fury Beast 16 GB DDR5 memory

Gainward RTX 4060 Ghost graphics cardLoading next content