Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Spela Hearthstone och vinn en Demon Hunter-Ipad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Just nu är vårt samhälle helt annorlunda än det brukar vara, och där det var naturligt att gå ut och träffa vänner och bekanta, är det nu nödvändigt att hålla avstånd och allra helst isolera sig från andra. Men det är här som spel kan komma in i bilden eftersom de, oavsett om de handlar om co-op eller tävlan, låter oss att interagera med varandra digitalt.

HQ

Vi har, i samarbete med Blizzard, nu startat en tävling som handlar just om att spela med varandra, och du deltar antingen genom att ta en bild eller beskriva i kommentarsavsnittet hur du spelar Hearthstone medan samhället är stängt. Det kan exempelvis vara Det kan exempelvis vara prestigefighter med en familjevän eller hur du förbättrat din rank sedan pandemin inleddes. Berätta om din Hearthstone-upplevelse med antingen ett foto eller en kommentar här nedan.

Och vad kan du vinna för fint pris då? Jo, första priset är en 128 GB Ipad 7 med Demon Hunter-tryck på. I andrapris Ger bort en Mega Bundle som innehåller bland annat 90 kortpaket, en Serpentine-kortrygg, fyra Arena-biljetter och mycket, mycket mer.

Vi ser fram emot att få ta del av era historier, och se era bilder i kommentarsfältet. Väljer du bildalternativet, så använd exempelvis Imgur för att ladda upp bilden och bifoga bara länken så är du med och tävlar.

Om du vill veta mer om den nya Hearthstone-expansionen och den nya Demon Hunter-klassen, så surfa över till denna länk.

Här under kan du se hur Ipad-priset ser ut. Tävlingen pågår fram till den 30 april, och därefter korar vi nordiska vinnare. Lycka till!

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt tillsammans med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.

Relaterade texter

0
Ny Hearthstone-expansion ute nu

Ny Hearthstone-expansion ute nu

NYHET. Skrivet av Olof Westerberg

Blizzard går igenom en turbulent tid just nu. De är inte bara uppe i deras största kontrovers någonsin, de har helt pausat utvecklingen av World of Warcraft och skjutit...Loading next content