Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Valkyria Chronicles 4

Spela Valkyria Chronicles 4 och Naruto to Boruto utan extra kostnad med Xbox One

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som du såklart vet har Microsoft sitt koncept Free Play Days där de varje weekend erbjuder ett-två spel som alla med Xbox Live Guld/Ultimate kan ladda ner och spela utan extra kostnad. Dessutom körs kampanjer parallellt med detta, där spelen ifråga är kraftigt rabatterade för alla som vill behålla titlarna efteråt.

Denna vecka är inget undantag, även om vi detta gång faktiskt får hela tre spel att välja på, där samtidiga kan klassas som intressanta och två dessutom är bra nog att rekommenderas. Det bästa av dem är tveklöst Segas taktiska rollspel Valkyria Chronicles 4, ett spel där vi slungas ut i konflikten Second Europan War, komplett med förgstarka personligheter och suveränt gameplay. En fan-favorit vi verkligen vill tipsa er att kolla in nu när det är kostnadsfritt för många.

Det näst bästa spelet är också ett japanskt rollspel; Shining Resonance Refrain. Det påminner lite om Bandai Namcos Tales of-serie i upplägget och är ett underhållande äventyr med extra allt av det som denna subgenre brukar ha att erbjuda.

Till sist är det Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Som du säkert anar, handlar det om ett fightingspel i Naruto-universumet, men här med den twisten att du slåss i lag om fyra ninjas och tar dig an andra online. Det är inget superspel, men ett habilt partyslagsmål för Naruto-fans.

Spelen finns tillgängliga till klockan 09:00 på måndag. Vill du veta mer, kan du läsa på denna länk. Kommer du att spela något av dessa till Xbox One denna helg?

Valkyria Chronicles 4
Bild från Valkyria Chronicles 4
Valkyria Chronicles 4Valkyria Chronicles 4Valkyria Chronicles 4

Relaterade texter

1
Nu vet vi när Valkyria Chronicles 4 släpps

Nu vet vi när Valkyria Chronicles 4 släpps

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Valkyria Revolution gjorde många djupt besvikna så nu är folk nyfikna på om Sega kan återställa förtroendet för serien med Valkyria Chronicles 4. Nu har etyt premiärdatum...Loading next content