Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare

Spelare arga över Modern Warfares växande storlek

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sedan lanseringen i oktober förra året har Call of Duty: Modern Warfare, som redan från början var ett spel som tog upp enorm plats, vuxit sig större. Mycket större. Vi pratar King Kong-enorm. Och nu har spelare fått nog. Efter förra veckans patch så tar nu spelet upp nästan 200GB utrymme, vilket såklart är ett problem om man vill ha fler än ett spel installerat.

När PC-kraven för spelet släpptes och det visade sig att man behöver 175GB ledigt utrymme så var det många som hajade till. Förklaringen till detta, enligt utvecklaren Infinity Ward, var för att framtidssäkra spelet så att man skulle ha plats för de framtida planerade uppdateringarna. Detta PC-krav är nu sedan länge spräckt. Förhoppningsvis släpps i framtiden en uppdatering som låter en ge sin dator eller konsol lite andrum och tillåter en att avinstallera bara kampanjen (eller multiplayer-läget, om man nu är lagd åt det hållet). Det får enbart framtiden avgöra.

Har du det intergalaktiskt stora Modern Warfare installerat?

Call of Duty: Modern Warfare

Relaterade texter

0
Massor av gratis gaming även denna vecka

Massor av gratis gaming även denna vecka

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är dags för veckans höjdpunkt - helgen. Vi har som vanligt samlat ihop de gratiserbjudanden för alla som gillar att gejma men har knaper budget (eller bara vill prova...Loading next content