Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Spelare klarar samtliga Elden Ring-bossar utan att ta skada

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Så kallade "no hit-runs" har blivit en väldigt populär kategori för streamers av From Softwares spel. De går ut på, som man kunnat gissa, att klara spelen helt utan att ta skada. Streamers som bland annat Happy_Hob, Squillakilla och Dinossindgeil har redan visat oss att det är helt rimligt att inte bara att klara ett svinsvårt From Software-spel, utan att det går att klara flera på rad.

Elden Ring har bara funnits ute i drygt ett halvår, men har redan klarats av i no-hit-runs flertalet gånger om. Nu har dock nästa stora bedrift klarats av. Twitch-streamern GinoMachino har som först i världen lyckats ha ihjäl varenda en av Elden Rings 165 (!) bossar utan att ta skada. Det tog honom åtta timmar och 56 minuter att ta sig hela vägen från Limgrave till Malenia och Elden Beast. HÄR kan du se det legendariska finalögonblicket.

Förutom dessa "Git Gud-bedrifter" så har spelare även åstadkommit mer okonventionella Elden Ring-rekord. T ex lyckades den svenska streamern MissMikkaa klara spelet för en månad sedan via enbart en dansmatta.

Elden Ring
Har du klarat Elden Ring med en Singstar-mikrofon, kanske?

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?Loading next content