Svenska
Gamereactor
nyheter
Suicide Squad: Kill the Justice League

Spelare kompenseras efter server-strul i Suicide Squad: Kill the Justice League

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sedan i förrgår har alla med deluxe-utgåvan av Suicide Squad: Kill the Justice League haft tillgång till Rocksteadys senaste bidrag till sitt DC-universum som startade med Batman: Arkham Asylum. Smygsläppet har dock inte varit en felfri dans på rosor, utan spelets servrar har legat nere i omgångar, ibland så lång tid som sex timmar i sträck. Tråkigt för de som har lagt ut 1249 kronor för möjligheten att avnjuta galenskaperna tidigare än alla andra.

Rocksteady har nu gått ut och kommenterat problemen och säger att alla som har drabbats av serverstrulet kommer att kompenseras med 2000 Luthor-mynt som plåster på såren. Valutan, som är Suicide Squad: Kill the Justice Leagues interna betalningsmedel motsvarar ungefär 200 svenska kronor och kan användas till att handla kosmetiska prylar till dina antihjältar. En vanlig dräkt rapporteras gå på ungefär 1000 mynt medan en sällsyntare variant ska kosta över 2000, vilket alltså gör att du på ett ungefär kan plocka på dig två standard-skins eller en betydande del av något dyrare.

Suicide Squad: Kill the Justice League släpps till allmänheten den 2:a februari (nu på fredag) och här på Gamereactor spelar Conny för fullt för att få ut en recension så snart som möjligt!

Drabbades du av server-problematiken?

Suicide Squad: Kill the Justice League

Relaterade texterLoading next content