Svenska
Gamereactor
nyheter
Sonic Superstars

Spikat premiärdatum för Sonic Superstars

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter Sonics återuppståndelse i spelvärlden (i filmvärlden var han redan stjärna) i och med lanseringen av Sonic Frontiers i november förra året, blev många av oss förvånade över utannonseringen på Summer Game Fest, där det avslöjades att det redan var dags för ett nytt äventyr, denna gång enligt den ursprungliga sidoscrollande formeln.

Geoff Keighley lyfte fram titeln igen under Gamescoms Opening Night Live och visade upp en ny trailer där vi fick se nya banor och det efterlängtade flerspelarläget som låter fyra spelare samarbeta i rollerna som Sonic, Tails, Amy Rose och Knuckles. Och som om det inte vore nog fick vi även lanseringsdatumet. Sonic Superstar släpps den 17 oktober 2023, vilket ytterligare fyller på det redan knökade oktoberschemat.

HQ

Förutom nyheterna om det kommande Sonic Superstars, presenterades också The Final Horizon-uppdateringen till Sonic Frontiers, vilket kommer vara helt gratis och innehåller nya karaktärer, en ny kampanj och nya utmaningar.

Sonic Superstars

Relaterade texter

Sonic SuperstarsScore

Sonic Superstars

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Gubben som i början av 90-talet designade Sonic som karaktär har tillsammans med sin tredjepartsstudio utvecklat igelkottens senaste äventyr...Loading next content