Svenska
Gamereactor
nyheter
Spine

Spine kanske kan bli det John Wick-spel vi drömt om

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Sifu var ett av förra årets stora överraskningar med sitt fantastiska stridssystem, fräsiga presentation och den fantastiska gameplay-cykeln, så många kallade det för det bästa John Wick-spelet de någonsin sett. Men... det lär dock få allvarlig konkurrens i framtiden.

Nekki har äntligen delat med sig av den första gameplay-trailern för Spine, deras singleplayer-actionspel med ett närstridssystem som är klart inspirerat av den så kallade Gun fu-filmgenren som vuxit sig stark de senaste åren. Det faktum att vår karaktär kan förstärkas på olika sätt för att göra ännu fränare och mer effektiva rörelser gör att det låter ännu bättre, och det faktum att den första videon ser häpnadsväckande (spelet är utvecklat med Unreal Engine 5) läcker ut är liksom pricken över i.

Kanske ser det rent av för bra ut? Utvecklarna har dock delat med sig av mycket imponerande WIP-material på sitt X-konto i över ett år som visar hur animationerna, kameraarbetet och annat har utvecklats över tid, så vi väljer att tro att det här inte kommer att vara ett av de fall där vi får falsk media som inte ens är i närheten av att representera slutprodukten. För vi vill verkligen spela det här till PC, Playstation 5 och Xbox Series S/X någon gång vid en ännu ospecificerad tidpunkt i framtiden.

Vad tror du om Spine efter att ha sett detta?

HQ
Spine
SpineSpineSpineSpine
Gun fu-action väntar i stora lass.

Relaterade texterLoading next content