Svenska
Gamereactor
nyheter
Splatoon 3

Splatoon 3 Story Mode är perfekt för nya spelare

Det är även ett utmärkt sätt för veteraner i serien att testa vapen och strategier inför Splatfest World Premiere som börjar på lördag...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under senaste Nintendo Treehouse-presentationen var höjdpunkten i sändningen live-testet av Splatoon 3 Story Mode, där presentatörerna kunde visa sina färdigheter med en mängd olika vapen på flera olika nivåer i Alternia-världen, där Splatoon 3-kampanjen utspelar sig.

Med Agent 3 (en av de viktigaste Inklings) fick vi se en kulsprutepistol (som de kallade Splash-o-Matic) och ett motorsågsliknande vapen som avfyrade bläck genom att skaka det från sida till sida, och med en laddad attack som ökade avståndet som bläcket kunde nå.

Under loppet av tre rullande uppdrag där spelarna var tvungna att aktivera olika checkpoints och eliminera olika paintball-snipermaskiner, såg vi också några av de skjut- och hopputmaningar som skulle utföras. Den sista delen av presentationen var den mest intressanta, eftersom vi fick se bläckbågen i aktion, som verkar vara ett svårare vapen att hantera - men med högre effekt än de tidigare.

Det ser ut som om detta enspelarläge kommer att vara större än i Splatoon 2 och kommer att visa upp en mängd olika utmaningar och scenarier för att testa dina färdigheter i tuschning.

Splatoon 3Splatoon 3Splatoon 3Splatoon 3

Relaterade texterLoading next content