Svenska
Gamereactor
nyheter
Fall Guys

Spongebob och Dovahkiin kommer till Fall Guys

En ny säsong är nu officiellt igång till Mediatonics älskade partyspel och den här gången är havet temat som gäller...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mediatonic har nu lanserat den senaste säsongen av Fall Guys: Ultimate Knockout, och den här tar spelarna med på en resa till havsbotten. Säsongen, som kallas Sunken Secrets, kommer med fem nya banor och ett nytt säsongspass som innehåller kläder från Spongebob Squarepants och The Elder Scrolls V: Skyrim.

De nya banorna är Blastlantis, Hoop Chute, Puzzle Path, Kraken Slam och Speed Slider som var och en innebär ett gäng nya utmaningar du måste övervinna i jakten på den svårfångade segerkronan. Season Pass innehålla Spongebob-utrustningen, som kan anpassas med The Snail's Meow Wearable för att få med sig snigeln Gary på resan. Dragonborn från Skyrim kommer också att erbjudas här, liksom en Ultraman-dräkt.

För alla som vill ha ännu mer Spongebob-kosmetika kommer Patrick, Sandy, Mr Krabs och Squidward finnas i spelbutiken från och med den 1 december. Sist av allt vankas ett Let's Get Kraken-evenemang som äger rum mellan den 22 och 29 november, där spelare kan tjäna nya namnskyltar, mönster, wearables, smeknamn och Kudos, allt genom att klara några utmaningar.

Ta en titt på Sunken Secrets trailer nedan.

HQ
Fall Guys

Relaterade texter

0
Fall Guys fyller tre år

Fall Guys fyller tre år

NYHET. Skrivet av Conny Andersson

Det går inte att förneka att Fall Guys gjorde ett avtryck när det lanserades för tre år sedan till PC och Playstation. Utvecklarna på Mediatonic gav oss ett lite...Loading next content