Svenska
Gamereactor
nyheter
Bravely Default II

Square Enix vill veta vad du tycker om Bravely Default II-demot

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Square Enix lät under förra veckan släppa ett spelbart demo av kommande Bravely Default II. Eftersom många lär ha laddat ner det och spelat under helgen, vill de nu veta vad du tyckte om det. Du kan lämna din återmatning här.

Det är totalt sju frågor att besvara såsom hur nöjd du var med demot, men även om sådant du inte gillade. Square Enix vill även veta vilket som är ditt favoritspel. Demot är för övrigt inte nödvändigtvis en del av själva huvudspelet, utan utformat så att vi spelare "... can enjoy the challenge of the various jobs and abilities available, and learn to work with the Brave and Default commands that are unique to the series".

Vad tyckte du själv om Bravely Default II utifrån vad du fått se och spela hittills? Och glöm inte att tala om det även för Square Enix så kanske dina åsikter kan vara med och forma slutprodukten.

HQ
Bravely Default II

Relaterade texter

0
Det är flera Bravely Default-spel på väg

Det är flera Bravely Default-spel på väg

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Igår släpptes Bravely Default II till Steam, och många har tolkat det som ett tecken på att Square Enix har större planer för serien. Och nu visar det sig att just så är...



Loading next content