Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Stängd Sea of Thieves-beta startar till Playstation 5 nästa vecka

Och Rare bekräftar nu att det kommer finnas dedikerade Playstation-servrar för den som inte vill möta några andra format...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sea of Thieves var en av de fyra tidigare Xbox-konsolexklusiva titlarna (de andra var Pentiment, Grounded och Hi-Fi Rush) som Microsoft utannonserade till konkurrerande format tidigare i år, och det släpps till Playstation 5 den 30 april.

Om du inte känner för att vänta tills dess, men ändå vill lajva pirat i Sea of Thieves, så har Rare lite goda nyheter åt dig i en ny FAQ för Playstation 5-versionen. De har nu bekräftat att en stängd beta startar den 12 april, och alla som har förbeställt Premium- och Deluxe Edition får då möjlighet att prova den populära piratsimulatorn. Alla dina framsteg kommer sedan överföras till det slutgiltiga spelet för en fördelaktig tjuvstart, även om det är värt att minnas att Sea of Thieves aldrig ger spelare på högre nivåer några som helst spelmässiga fördelar, men att känna till grunderna är definitivt en fördel.

Slutligen tillägger Rare också att det kommer finnas dedikerade Playstation-servrar om du bara vill spela med andra som har samma format. Du kan dock även utöka detta till att bara spela med personer som använder handkontroller (främst Xbox-spelare) eller helt öppna crossplay för att även möta PC-sjörövare.

Kolla in FAQ-länken ovan för mer information.

Sea of Thieves
Vi förväntar oss ett rejält uppsving i antalet Sea of Thieves-spelare denna månad.

Relaterade texterLoading next content