Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Citizen

Star Citizen har haft 50 000 dagliga spelare under 2022

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Star Citizen är ett av de mest omfattande, omtalade och mystiska projekten inom spelbranschen. Under det senaste decenniet har spelet, som utlovar rymdäventyr i en stor och sammanhängande flerspelargalax, dragit in pengar från entusiastiska fans på ett aldrig tidigare skådat sätt. Nyligen rundade utvecklaren 500 miljoner dollar i donationer.

Det är dock fortfarande långt kvar till den fullständiga lanseringen, men det har inte hindrat spelarna från att flockas kring det stora universumet, som alltså fortfarande är under utveckling. Spelets ledare, Wing Commander-legendaren Chris Roberts, säger till Twinfinite att Star Citizen i genomsnitt har haft 50 000 dagliga spelare under 2022, vilket är en ökning från 32 000 förra året. Samtidigt har 1,7 miljoner spelare betalat för att få tillgång till det, även det en imponerande siffra.

Det är ännu inte känt när Star Citizen ska släppas i fullständig version, och om ett så omfattande projekt överhuvudtaget kan slutföras.

Star Citizen

Relaterade texterLoading next content