Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars 1313

Star Wars 1313 ser riktigt bra ut i läckt gameplay-video

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har gått snart tio år sedan Lucasarts presenterade det numera nedlagda Star Wars 1313, vilket imponerade på oss alla med fantastisk grafik och tanken på att kunna spela som Boba Fett. Vi har sett glimtar av väldigt lovande utvecklingsmaterial sedan dess, men inför det kommande jubileet belönas vi nu med den bästa blå mjölken man kan tänka sig.

The Vault har nämligen fått tag på tre minuter med gameplay och animationstester från Star Wars 1313. Visst, det ser inte lika polerat ut som de färdiga spel vi ser i butikerna, men den här blandningen av Star Wars, Uncharted/Tomb Raider och Assassin's Creed gör åtminstone oss spelsugna och vi tror att det här ändå kunde ha blivit något alldeles extra.

Låt oss hoppas att The Division-utvecklarnas (svenska Massive) kommande Star Wars-spel eller något annat projekt på gång kan leverera något liknande. Det är nog inte helt uteslutet med tanke på att både The Mandalorian och The Book of Boba Fett är i fokus just nu.

Star Wars 1313

Relaterade texter

Sista spiken i kistan för Star Wars 1313?

Sista spiken i kistan för Star Wars 1313?

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Om du fortfarande sitter och hårt kramar tummar och tår i förhoppningen att Disney på något sätt ändå ska släppa Star Wars 1313, så har vi mest troligt riktigt dåliga...



Loading next content