Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars: Dark Forces Remaster

Star Wars: Dark Forces Remaster utannonserad

Njut av den klassiska titeln i 4K och 120 bilder per sekund samt massor av moderna funktioner, vi har en trailer som visar hur det ser ut...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Star Wars: Dark Forces är nästan 30 år gammalt och lanserades redan 1995. Trots ganska blandade recensioner blev det mycket populärt och anses idag vara en riktig klassiker. Även om det fick ett par uppföljare nådde inget av dem samma popularitet som originalet, och inom en inte alltför avlägsen framtid är det dags att återvända till Dark Forces igen.

Nightdive Studios tog nämligen tillfället i akt under Gamescom att utannonsera Star Wars: Dark Forces Remaster, vilket är ganska precis vad det låter som. Vi kan se fram emot en remaster som "supports up to 4K at 120FPS and features advanced 3D rendering, modern gamepad support, trophies and achievements, and more".

Det ska släppas till PC, Playstation, Switch och Xbox. Inget lanseringsdatum har avslöjats, men Nightdive Studios säger att vi kan se fram emot ett "announcement later this year". Kolla in utannonseringstrailern nedan.

HQ
Star Wars: Dark Forces Remaster

Relaterade texterLoading next content