Svenska
Gamereactor
nyheter

Star Wars Jedi: Fallen Order 2 släpps nästa år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Uppföljaren till spelet Star Wars Jedi: Fallen Order kommer släppas nästa år, 2023. Enligt Jeff Grubb som redan avslöjat att den kommer gå under namnet Survivor så kommer spelet släppas i februari eller mars och enligt honom har EA själva bekräftat detta. EA själva bekräftade redan i januari att en uppföljare var under utveckling och att även två till Star Wars spel är på G under utvecklaren Respawn, nämligen ett FPS och ett strategispel. Med detta i åtanke har jag redan börjat slipa på mina lasersvärdmoves så jag är redo till nästa vår så jag kan visa hur tapper jag är med min cape och mitt svärd.

Star Wars Jedi: Fallen Order 2 släpps nästa år
Ser du fram emot mer Fallen Order?


Loading next content