Svenska
Gamereactor
esports
Starcraft II: Wings of Liberty

StarCraft II ESL Pro Tour har avslöjat sitt nya säsongsprogram

Det finns en lista över förändringar när ESL konsoliderar e-sportscenen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

ESL har meddelat att de ändrar formatet på StarCraft II Pro Tour för säsongen 2023/24. Säsongen kommer nu att innehålla veckovis ESL Open Cups, före två online Masters Regionals, som kommer att innehålla live personliga finaler - en som kommer att vara i Sverige i maj och den andra i Atlanta i november.

Detta kommer sedan att följas av ESL Pro Tour Championship, som kommer att meddelas och förklaras ytterligare ingående senare i år.

För att lägga till detta kommer ESL att slå samman regionerna Latinamerika och Nordamerika, och kommer också att göra detsamma med många asiatiska länder (och till och med Oceanien här) för att skapa en stelnad Asienregion. Europa och Korea kommer att fortsätta att fungera som det gör för närvarande.

Slutligen avslöjade ESL också att det framöver skulle finansiera alla prispengar för turneringen, eftersom det ytterligare ger allt internt.

Starcraft II: Wings of Liberty

Relaterade texter

Starcraft II: Wings of LibertyScore

Starcraft II: Wings of Liberty

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Så har det äntligen blivit dags att sätta tänderna i Blizzard extremt efterlängtade uppföljare till 12 år gamla Starcraft. Chefredaktör Petter har spelat och är redo att avlägga rapport...

2
Ty vann Starcraft II ESL World Championship

Ty vann Starcraft II ESL World Championship

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Under helgen gick ESL World Championship för StarCraft II av stapeln i Katowice, Polen, och Jun "TY" Tae Yang kunde förnöjt gå hem med segrarchecken på $100 000 (runt 900...Loading next content