Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Starfield-kompanjonenas skådespelare var tänkt att spela huvudpersonerna

Röstskådespelarna som gav liv åt Andreja and Sam Coe i Starfield-kampanjen var från början tänkt att ha betydligt mer framträdande roller...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter Fallout 4 verkar det som att Bethesda övergav idén att ge röst åt sina huvudpersoner. Men initialt fanns faktiskt planer på att låta din rymdäventyrare tala i Starfield.

Röstskådespelaren Elias Toufexis bekräftar på X att planen ursprungligen var att han och Starfield-skådespelaren Cissy Jones skulle göra rösterna till spelets manliga och kvinnliga protagonister, men när den idén skrotades fick de istället rollerna som följeslagarna Sam Coe och Andreja.

Toufexis berömde dock Bethesda för detta beslut och sade att i spelbranschen är det annars praxis att "once you're out, you're out.". Tack vare detta fick vi bättre röster till våra följeslagare, men vad tycker du själv, borde huvudpersonerna tala i framtida Bethesda-titlar?

Starfield
En protagonist utan röst.

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...Loading next content