Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Starfield-spelare kan se fram emot årliga storyexpansioner

Bethesda avslöjar dessutom att deras rymdspel nu passerat 14 miljoner äventyrare som utforskat stjärnorna i snitt 40 timmar var...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om Starfield fick genomgående fina betyg vid premiären, betyder det inte att kritik saknades, och konsensus var att det inte riktigt nådde upp till samma höjder som The Elder Scrolls V: Skyrim och Fallout 4.

Sedan dess har Bethesda arbetat hårt på äventyret och lagt till flera efterfrågade förbättringar och i höst kommer expansionen Shattered Space. I en ny intervju med veteranen och Bethesda-legenden Todd Howard hos Youtube-kanalen MrMattyPlays, passar han på att avslöja mer om vad Bethesda har på gång.

Bland annat får vi veta att Bethesda planerar årliga storyexpansioner till Starfield och att de redan är igång med ännu en ny som ska komma 2025. Men innan dess kommer som sagt Shattered Space, vilken tydligen i huvudsak kommer bestå av helt manuellt skapad region för en mer traditionell upplevelse, och Howard jämför den med Fallout 4-expansionen Far Harbor.

Howard passar dessutom på att avslöja att Starfield nu nått över 14 miljoner spelare som snittar drygt 40 timmar per person, något som såklart visar varför de gärna vill se till att fortsätta erbjuda nytt innehåll.

Starfield
Något Shattered Space-datum att bjuda på har vi tyvärr inte ännu.

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...Loading next content