Svenska
Gamereactor
nyheter
State of Decay 2

State of Decay-utvecklaren startar en ny studio

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft har som bekant köpt upp flera utvecklare, som nu är i full gång med att göra de exklusiviteter som ska få folk att köpa deras spel till antingen PC eller Xbox Series X. Men även om de inte gjort något uppköp sedan Double Fine för snart ett halvår sedan, så fortsätter kapaciteten växa.

Ett exempel på det får vi från State of Decay-utvecklarna Undead Labs som nu meddelar att de startar en andra studio som ska ligga i New Orleans, Louisiana. Ledare blir faktiskt företagets grundare, Jeff Strain.

Undead Labs jobbar sannolikt på nästa State of Decay just nu, och en rimlig gissning är att den nya studion påbörjar utvecklingen av en helt ny spelserie. Med tanke på att allt detta är så nytt, lär det dröja åtminstone två år innan vi får se något resultat.

State of Decay 2

Relaterade texter

State of Decay 2Score

State of Decay 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Originella zombiespel är snudd på en paradox, ändå är det precis vad Undead Labs bjuder på i den aningen ofärdiga pärlan State of Decay 2...

9
Pesten kommer till State of Decay 2

Pesten kommer till State of Decay 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

State of Decay 2 släpptes för drygt fyra år sedan och blev genast en succé. Sedan dess har Undead Labs kontinuerligt utökat och förbättrat spelet på olika sätt - och nu...Loading next content