Svenska
Gamereactor
nyheter
Stellar Blade

Stellar Blade-demo släpps på långfredagen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Stellar Blade är nästa större Playstation-exklusiva titel och släpps om drygt en månad, den 26 april. Eftersom det är en helt ny serie har Sony beslutat att det är dags för oss att få en första titt på vad den här actiontiteln har att erbjuda.

Stellar Blade får därför ett gratis demo den 29 mars (långfredagen), och eftersom det är en helgdag är det ett ypperligt tillfälle att prova på det. Enligt pressmeddelandet startar demot i början av äventyret och går igenom spelkontrollen där EVE landar på jorden som en del av 7th Air Squadron för att bekämpa hotet från Naytiba.

Utvecklaren Shift-Up bekräftar även att de som slutför den första delen av demot kommer kunna överföra sin sparfil till det färdiga spelet sedan.

Stellar Blade
Stellar Blade utvecklas av koreanska studion Shift-Up.

Relaterade texter

Stellar BladeScore

Stellar Blade

RECENSION. Skrivet av Conny Andersson

Ett röjigt actionspel med en välsvarvad karaktär i huvudrollen - kan det vara något att ha? Conny har tagit reda på just detta...

0
Gamereactor Live: Stellar Blade

Gamereactor Live: Stellar Blade

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Nu har Stellar Blade släppts. Spelet blev snabbt en av april månads mest efterlängtade/omtalade titlar, mycket tack vare designvalen kring dess huvudperson, och nu gör vi...Loading next content