Svenska
Gamereactor
nyheter
No Man's Sky

Stor No Man's Sky-uppdatering förbättrar nästan allt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tack vare hårt arbete distribuerat via en serie uppdateringar, är No Man's Sky ett av de spel som utvecklats mest från originallanseringen fram tills idag. Bland annat har grafiken förbättrats, det har fått multiplayer, stöd för cross-play, nya spelmekaniker och mycket annat. Nu har det återigen uppdaterats, och det rejält.

Det handlar om No Man's Sky-uppdateringen Origins, som har en enorm lista över nyheter. Till exempel finns det nu många nya planeter, och dessa kommer att erbjuda en mer varierad miljö med ordentliga berg, aktiva vulkaner, nya typer av djur och växter, olika typer av väderförhållanden och förbättrade färger. Flera av dessa saker kommer också att märkas på planeter som redan har varit med i spelet, men inte i en sådan utsträckning att de kommer att förändras så mycket att de är svåra att känna igen eller att baserna måste tas bort.

I sann Star Wars-anda kommer ett antal områden också att ha flera solar, jättesandmaskar på planeter, robotdjur och meteorsvärmar som faktiskt kan göra det farligt på marknivå. Allt detta tillsammans med förfinad grafik, bättre belysning, tydligare menyer och så mycket mer borde kort sagt innebära att nästan allt har blivit bättre i No Man's Sky, så det känns spontant som att det är dags att utforska Hello Games universum igen.

HQ
No Man's Sky
No Man's Sky

Relaterade texter

No Man's SkyScore

No Man's Sky

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

REWIND! Gamereactor backar bandet, kikar närmare på allt som skett under de gångna fyra åren och slår fast att detta idag är ett helt annat spel än vid premiären. Därmed vankas nytt betyg!

No Man's Sky vs Starfield

No Man's Sky vs Starfield

ARTIKEL. Skrivet av Conny Andersson

I rymden kan ingen höra dig skrika, sägs det. Men vilket rymdspel är egentligen roligast? Conny har ställt just två sådana äventyr mot varandra i en rafflande kamp...

No Man's Sky firar sjuårsjubileum

No Man's Sky firar sjuårsjubileum

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Det är nästan otäckt så snabbt tiden rusar förbi, och på vissa sätt känns det redan som igår när Hello Games avtäckte sin polerade, första demonstration av spelet på...Loading next content