Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Stray

Stray-utvecklaren hjälper herrelösa kissekatter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Här kommer en dos lurviga nyheter som med all säkerhet lär glädja alla djurälskare. Stray-utvecklaren Annapurna har nämligen börjat stödja olika djurorganisationer för att hjälpa herrelösa katter, något som avslöjades i ett ny intervju med PBS. Samarbetena har tagit olika former men centralt för dom alla är att spelet Stray på ett eller annat sätt varit dragplåstret.

Bland annat har Nebraska Humane Society gett ut spelnycklar i utbyte för donationer, något som hjälpt dom samla ihop mer än 80 000 kronor. Raphael Almeida från Gatos De Francisca i Brasilien berättar också om deras insamling som hjälpt dom ge nya hem till 25 katter. Annapurna har även själva valt att sponsra ett så kallat walkathon som anordnades till förmån för Stray Cat Relief Fund vilket drog in mer än 40 000 kronor.

Det är så underbart fint att man spinner av glädje i sin kontorsstol. Och som ni alla vet finns det nog inget annat djur vi här på Gamereactor älskar fullt lika mycket som små kissekatter. Speciellt chefredaktör Petter, han dyrkar dom likt de egyptiska faraonerna.

Har du spelat Stray och vad tycker du om dessa solskenshistorier?

Stray
Meow?

Relaterade texter

StrayScore

Stray

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Majsan har fått känna på hur det är att ha nio liv, hosta hårbollar och leva på en diet baserad på grädde och möss i det nya äventyrsspelet Stray.

9
Peta hyllar Stray i fin video

Peta hyllar Stray i fin video

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

En av de saker vi gillade mest med Stray är hur spelet gör ett enastående jobb med att låta oss leva livet som en trovärdig katt. Även People for the Ethical Treatment of...Loading next content