Svenska
Gamereactor
nyheter
The Callisto Protocol

Striking Distance raderar anställdas namn från The Callisto Protocol-sluttexterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Striking Distance består idag av flera hundra anställda, och dessutom finns det många extra som bidragit till utvecklingen av The Callisto Protocol. Men när några av dem nyligen tittade igenom sluttexterna upptäckte de att deras namn saknades.

Vi talar då om personal som arbetat i över ett år med projektet och som hade ledande roller hos studion, men som av olika anledningar slutade före lanseringen i december. GamesIndustry har talat med ett antal av dessa anställda och här är vad en hade att säga:

"I understand if a contractor does a small amount of work for a few months and is left off, but we're talking full-time employees with over a year invested in the title, and had a hand in significant parts of the product. That's where the surprise has come from for a lot of us."

Striking Distance har inte kommenterat ärendet ännu, men att de som varit med och utvecklat ett spel bör creddas är väl en självklarhet, eller vad säger ni?

The Callisto Protocol

Relaterade texter

The Callisto ProtocolScore

The Callisto Protocol

RECENSION. Skrivet av André Lamartine

André har fått se oroväckande många dödsanimationer i Striking Distances hett efterlängtade actionskräckis och har delat ut betyg...Loading next content