Svenska
Gamereactor
nyheter
Gotham Knights

Studion bakom Gotham Knights har redan nytt spel i full produktion

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Warner Bros Montreal är idag en väldigt stor studio. De har arbetat länge med Gotham Knights, vilket släpptes i oktober och där planen är att erbjuda kontinuerliga uppdateringar för att utöka spelvärlden.

Men tecken finns på att utvecklaren redan har ett nytt projekt i full produktion (det har alltså lämnat förproduktionen). Emopulse har upptäckt detta via LinkedIn, där studionmedarbetaren Bryan Theberge säger just detta. Han har tidigare varit Senior Producer på Gotham Knights, men har gått vidare till det nya projektet.

Tidigare har vissa rykten pekat på att spelet byggs i Unreal Engine samt att det bygger på multiplayerelement. Vi vet dock inte om det är Batman-relaterat eller ej, och man kan även tänka sig att DC-bossarna James Gunn och Peter Safron vill tycka till om saken.

Gotham Knights

Relaterade texter

Gotham KnightsScore

Gotham Knights

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Batman är död och Gotham Citys gangsters firar. Det borde de inte ha gjort, för fyra unga talanger står redo att slutföra det Läderlappen påbörjade...

1
Se Batman dö i öppningen av Gotham Knights

Se Batman dö i öppningen av Gotham Knights

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Även om Warner Bros inte sagt något om försäljningssiffrorna ännu, verkar det troligt att Gotham Knights sålt mycket sämre än företaget hoppats på. Kanske är det också...Loading next content