Svenska
Gamereactor
nyheter
Metro 4

Studion bakom Metro deltar på Gamescom

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det står klart enligt Gamescoms egna hemsida att studion 4A som står bakom Metro-spelen kommer att medverka på den tyska spelmässan i någon form. Att de jobbar på nästa del i sin berömda följetong vet vi ju sedan en tid tillbaka men än så länge har ingenting från utvecklingen nått dagens ljus.

Att de nu dyker upp på en av världens största sammankomster för både press och utvecklare tyder på att en uppvisning av Metro 4 kan vara högst aktuell och nästan till och med trolig. Strax efter att Metro Exodus släpptes år 2019 kunde Embracer berätta att det redan då var ett nytt Metro-spel under utveckling och i februari i år kom beskedet att sagda titel skulle vara i fullt spelbart skick.

Nu får vi helt enkelt vänta in Gamescom som drar igång den 23:e augusti för att få veta vad som kokas bakom kulisserna hos 4A men om du är ett fan av Metro så kan du troligtvis räkna med en trevlig utannonsering.

Ser du fram emot ett nytt Metro?

Metro 4

Relaterade texter

4
Ingen fara, Metro 4 är fortfarande på väg

Ingen fara, Metro 4 är fortfarande på väg

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Medan fansen var glada över att få se mer Metro-innehåll under Sony-stresamen nyligen, var vissa oroliga för att VR-prologen Metro: Awakening på något sätt skulle ersätta...Loading next content