Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros for Nintendo 3DS

Super Smash Bros for 3DS-demo ute nu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För en vecka sedan fick medlemmar i Club Nintendo chansen att tanka hem ett demo för det kommande Super Smash Bros for Nintendo 3DS till sina maskiner, och nu kan vi vanliga dödliga göra detsamma.

Demo-versionen är förstås något nedbantad. Karaktärsgalleriet är begränsat till Mario, Link, Villager, Mega Man och Pikachu och det går bara spela tvåminutersmatcher. Men lokal multiplayer kan ni gladeligen ta del av. Kruxet är att det bara går starta demot 30 gånger. Ni som vill bli varma i kläderna och spela så fingrarna blöder får helt enkelt plugga in era 3DS-maskiner på laddning och låta spelet stå på till dess att det lanseras.

Är ni sugna på att värma upp inför lanseringen är det bara att kavla upp ärmarna, dra på er fightingbrallorna och kliva in på Nintendo Eshop och ladda ned demot och börja röja. Spelet släpps i sin fulla prakt den 3 oktober.

Super Smash Bros for Nintendo 3DS

Relaterade texter

Super Smash Bros for Nintendo 3DSScore

Super Smash Bros for Nintendo 3DS

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Det har äntligen blivit dags att ge odrägligt söte Pikachu på truten även till det bärbara formatet när Smash Bros nu kommer till Nintendo 3DS. Jonas har spelat och recenserat Nintendo maskotmisshandel...Loading next content