Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros for Nintendo 3DS

Super Smash Bros till Nintendo 3DS är slutsålt i Japan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är som bekant bara att skaffa ett anständigt stort minneskort till Nintendo 3DS så kan man enkelt ladda hem alla spel till Nintendo 3DS och slippa fippla med kassetter på resorna som dessutom lätt kan tappas bort. Men somliga vill som bekant ha sina kassetter, och till ett extremt populärt spel som Super Smash Bros for Nintendo 3DS kan det får konsekvenser.

My Nintendo News rapporterar nämligen att det just nu är slut på kassetterna i Japan efter att 1,37 miljoner fysiska spel sålts sedan lanseringen. Fler lär komma, men räkna med en dipp på japanska speltoppen nästa vecka eftersom det är brist. Ett angenämt problem, kan tyckas, men vi hoppas Nintendo snabbt får fram fler kassetter och att samma sak kan undvikas här i Europa.

Super Smash Bros for Nintendo 3DS släpptes för övrigt igår. Har du hunnit skaffa och spela ännu, eller ska du köpa? Isåfall, vad tyckte du? Kolla gärna in vår recension av spelet.

Super Smash Bros for Nintendo 3DSSuper Smash Bros for Nintendo 3DS
Super Smash Bros for Nintendo 3DSSuper Smash Bros for Nintendo 3DS

Relaterade texter

Super Smash Bros for Nintendo 3DSScore

Super Smash Bros for Nintendo 3DS

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Det har äntligen blivit dags att ge odrägligt söte Pikachu på truten även till det bärbara formatet när Smash Bros nu kommer till Nintendo 3DS. Jonas har spelat och recenserat Nintendo maskotmisshandel...Loading next content