Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
lifestyle

Supremes syn på Tamagotchi är här

I samarbete med Bandai Namco har det digitala husdjuret fått en modern uppdatering.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har alla haft en Tamagotchi tidigare någon gång, och som Nintendogs massgravar finns det deponier av avlidna digitala husdjur nu när spel länge har avancerat bortom små LCD-skärmar med grundläggande pixelanimationer. Men detta har inte förändrat det faktum att klädmärket Supreme har samarbetat med Bandai Namco för att sätta sin egen snurr på Tamagotchi.

Den lilla enheten finns i en av tre färger (gul, svart och rosa) och har en LCD-skärm och är byggd runt ett anpassat Supreme logotypskal. Även om vi inte har fått tag på en av dessa för att kunna berätta hur de fungerar i praktiken, vet vi att de säljs runt om i världen för det ganska branta priset på £ 44 / € 50 / $ 48, vilket gör dem till ett ganska dyrt tillbehör.

Kommer du att plocka upp en och uppfostra ett annat digitalt husdjur?

Supremes syn på Tamagotchi är här
Supreme
Detta är en annons:


Loading next content