Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Svensk bana och fler nyheter på gång till Battlefield 2042

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Dice jobbar fortsatt hårt på att få ordning på Battlefield 2042 och Dice har nu i en video berättat om att det är ett flertal nyheter på gång till säsong 3, bland annat kommer spelet vara gratis att testa på samtliga plattformar.

Säsong 3 kommer dra igång i december och kommer då till Xbox Game Pass samt EA Play och här är tiderna att hålla koll på om man vill vara med från start och spela gratis en period:


  • Xbox: Download and play free from December 1, 12:01 AM PT - December 4, 11:59 PM PT.

  • Steam: Download and play free from December 1, 10 AM PT - December 5, 10 AM PT.

  • PlayStation: Download and play free from December 16, 8 AM PT - December 23, 8 AM PT.

Utöver detta så utlovas även en hel del andra förbättringar och förändringar, bland annat så kommer spelarklasser att återvända, nya banor samt nya vapen. Banorna Breakaway och Manifest kommer att byggas om helt, något som ska göra att de framförallt ska flyta på lite bättre.

Den kanske största nyheten är dock att Dice verkar hinta om att en svensk bana kommer så småningom. Det pratas i videon om en "bana som kommer ligga oss nära hjärtat" samtidigt som Dice kontor i Stockholm visas.

Alla dessa nyheter kommer inte komma ut samtidigt utan Dice kommer peta ut dessa i olika omgångar, de lovar även att de är långt ifrån klara med spelet och fler nyheter kommer att komma även efter att säsong 3 och 4 är släppta. Det verkar alltså som att Dice fortsatt satsar på Battlefield 2042 och det är ju såklart trevliga nyheter.

Vad tror du om framtiden för Battlefield 2042?

Battlefield 2042
Dice satsar vidare på Battlefield 2042 och av allt att döma får vi snart även kriga på svensk mark.

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...Loading next content